Näin sitä alkoi uusi vuosikymmen. Vaikka sinänsä tällä vuoden vaihtumisella ei olisi mukama minulle väliä, niin kyllä se on jo vuosia merkinnyt jonkinlaista uutta alkua, hetkellistä pysähtymistä siihen mitä todella on tapahtunut ja miten sitä haluaisin muuttaa.

Vietin vuoden vaihteen äitini luona jossa joka vuosi kokoontuvat suunnilleen samat ihmiset. Ruokaa, juomaa. Katsotaan vähän kaupungin järjestämää ilotulitusta ja pohditaan syntyjä syviä ja tehdään taikoja.

Kahvipöydässä kysymys kuului: Miten yhdellä sanalla kuvailisit mennyttä vuotta? Vastasin herääminen. Vuosi on ollut minulle kovin avartava, sillä olen nähnyt pilkahduksen siitä mitä todella haluaisin tehdä tulevaisuudessa. Se miten tämän saavutan on sitten eri asia, mutta ainakin jonkinlainen tavoite on. Seuraava kysymys olikin luonnollisesti: Mitä haluat vuodelta 2010? Vastasin valveillaoloa. Heräämisen jälkeen ei toki kannata nukahtaa uudelleen vaikka viime viikkoina minusta on tuntunut, että todella olen nukahtanut. En ole tehnyt unelmieni eteen, en niin mitään. Nyt kun vuosi vaihtui olisi syytä ottaa itseä niskasta kiinni ja ravistella tästä horteesta jota ei uneksi voi kutsua mutta ei kyllä valveillakaan olla. Valveilla olisikin syytä pysyä tästä eteenpäin, jotta ne toiveet toteutuvat.

Tinaakin valoimme. Oli hauska pitkästä aikaa tehdä tämä lapsuudenkin suosikkijuttu. En koskaan ole ollut niinkään kiinnostunut ilotulitteista, vaikka niitä toki katseltiin, mutta tinan valaminen ja sen tutkiminen varjostaan on aina kiehtonut. Hämmentävän hienon tinan sainkin, alaosa mytty josta nousee perhosen siipi. siitä sitten tulkitsemaan kun toukka herää kuorestaan!

Äitini ystäväpiiri on melko sekalaista seurakuntaa ja ennustuksia löytyi. Riimut kertoivat minulle niin ikään uudesta alusta. Eläinkorteista sain oppaakseni kilpikonnan joka opastaa juurtumisessa, ajatuksiin ja tekoihin huomioon kiinnittämiseen. Se myös opastaa hautomaan ideoita riittävän kauan ennen kuin ne tuo esille, kuin kilpikonna hautaa munansa ja antaa auringon niistä kasvattaa terveet lapset :)

Kotona sisko kaivoi meille vielä esiin tarotit joista povattiin minulle eroottista avautumista sekä sitä, että löydän totuuden itsestäni ennemmin kuin kirjoista tai johtajien puheista.

Johan on pohdittavaa ensi vuodelle. Jopa vuosihoroskooppini lupailee muutosta. Jotta: TERVETULOA 2010 JA PITKÄÄN KAIVATTU TODELLINEN MUUTOS!